Pappas födelsedag

Håller på att baka en tårta just nu och ville bara visa chokladplattan jag gjort, som ska pryda toppen av tårtan :)



Till Ängelholm!

Tro´t eller ej, men jag ska faktiskt iväg och simma idag! Hoppas jag inte tar mig vatten över huvudet nu ;)

trettonde oktober

tog en tur till Väla idag, för att handla lite grejer på H&M. Tydligen säljer de inte färgglada ögonskuggot längre, som de gjorde förrut. Vad ska jag nu matcha min sopsäck med? Tänker minsann inte köpa en röd ögonskugga från make up store för en massa pengar och sedan bara använda den en gång. Får väl köra kolsvart, såvida jag inte snubblar över en röd någonstans ;)



Gissa vad jag ska äta till kvällsmat! CHOKLADPUDDING!! :D



Vad vi gör på tyskan.

Detta är vad vi gör på tyskan ;)



Serieavslutning

Idag var det den sista matchen i serien och det slutade med förlust mot serieledarna. De önskade oss dock lycka till i femman nästa år..


Igår bjöd Michelle på tobleronefondue och det var gott. Sedan såg vi en film, Disturbia, som Amanda tyckte var skitläskig och vi skrattade åt henne :)

Dessutom var det ett rätt så kul sammanträffande på tåget till och från Landskrona. I helsingborg hoppade på en kille, som satte sig på sätet som var på andra sidan gången från mitt. Han hoppade också av i Landskrona. När jag sedan ska åka hem med tåget så är vagnen helt full, förutom ett säte (som dessutom är mitt favoritsäte), så jag satte mig där. Gissa då vem som sitter på sätet mittemot? Jo, samma nisse som hade hoppat på i Helsingborg på väg ner till Landskrona. Vad är oddsen att man kommer sidan om samma människa två gånger på olika tåg? Han hoppade dessutom int epå i Landskrona, utan var redan på tåget när jag gick på xD



RSS 2.0