Jag är en arbetare.

Jag jobbar, jobbar, jobbar! Ingen rast och ingen ro. Började på Splendor i onsdags och är där nu varje vardag 7-16 och när jag kommer hem fungerar inte knoppen ordentligt och jag är lite halvseg. Jag vet liksom inte vad jag ska göra när jag kommer hem. Det blir äta, kolla på tv och sova tidigt. Nästa vecka ska jag börja på skift och och då blir det mer tid över på eftermiddagarna så då kan jag putta in ett liv utanför jobb där :)

Annars tycker jag nog att det går bra att jobba. Börjar känna mig lite hemma där nu och saker och ting klarnar upp mer och mer för var dag som går. Det är jättebra! Dessutom är det ju inte så farligt att fråga om det är något jag är osäker på.



Det var inte igår!

I onsdags skaffade vi wii och det har påverkat mitt datoranvändande. Det är mycket roligare att fäktas, boxas och åka skateboard än att vara vid datorn. Det är min förklaring till att bloggen har legat lite nere.


Jag har köpt the shining på Tradera. Måste ju se filmen nu när jag läst boken! Läs inte boken och sen se filmen, då lovar jag en besvikelse! Så tänk på det.

Egentligen skulle jag börja jobba 21 mars, men det blev ändringar på det idag. När jag var påväg in med Ronja ringde de från Splendor och frågade om jag kunde börja redan på onsdag! Klart att jag kunde det! Egentligen borde jag vara uppe hela natten nu, bara för att jag kan ;) Jag ser fram emot detta. Innan var jag pissenervös inför måndag, men det släppte  nu när det blev så kort varsel att jag nästan vill att det ska bli onsdag!

Igår lyckades jag ragga ihop ett lag till frågesportskvällen 30 mars. Ska ringa och anmäla oss imorgon. Team Ungdom, vi ska inte heta det, har ett annat mycket, mycket snyggare namn på lut! Hoppas att mina kära lagkamrater kommer att uppskatta det! ;)

Eftersom jag börjar redan på onsdag måste jag skynda mig att läsa ut min bok! har typ bara 50 sidor och epilogen kvar, det blev ju helt fel i beräkningarna nu. Jag får kämpa! Annars gör det ju faktiskt inte så mycket. Kapitlena som är kvar är relativt korta.

Det var allt från mig, ett bevis på att jag fortfarande lever :)



För ett år sedan: Mars 2010

jag hade tänkt påbörja ett nytt tema här i bloggen, För ett år sedan heter det. Därför kommer jag i början av varje månad uppdatera om vad jag höll hus för ett år sedan den månaden. Vet inte om någon annan bryr sig, men för mig är det i alla fall intressant.




I mars 2010 gjorde jag mitt första besök i Cambridge och hälsade på Anna och Jessica. Resan dit var hemsk och jag kommer aldrig att glömma den. Den resan gjorde att jag började hata den brittiska tågtrafiken. SKulle ta tåget från King's Cross till Cambridge, men det var nog reparationer eller något sånt på banan så tåget stannade i Stevenage och sedan skulle en buss ta oss till Lechtworth och tåg vidare därifrån. Nu var ju grejen den att de skyltade skitdåligt till ersättningsbussarna i Stevenage, så jag hittade dem inte. När jag frågade någon om var bussarna gick så pekade han såklart till de vanliga bussarna, så där satt jag i två timmar. I mn frustration blev det en tur in på Primark och köpa klämmor och totteband. I alla fall, tids nog kom jag fram till Cambridge och Anna och Jessica. Utsvulten som jag var käkade vi på en pub och jag fick mina älskade ostbågar. Tror att det var Annas syster som tagit dit dem. Det var mycket trevligt i Cambridge och jag tog inte tåget till King's Cross sen, utan till Liverpool Street. Dock tog det längre tid, men jag slapp Stevenage! :)

Som det kan gå!





Brödbak

Idag har det bakats bröd i stenugnen ;)



Kyckling i sötsursås.

I onsdags gav jag mig på att prova göra kyckling i sötsur sås. Om jag ska vara ärlig så var det första gången jag tillagade detta så jag freestylade lite (ganska mycket) med receptet och om jag ska skryta så blev det, enligt mig, mycket godare än om jag hade fått det på en kinarestaurang, nästan bättre än Man's tillochmed och då är det minsann bra! ;) Jag längtar redan tills jag ska göra den här rätten igen och därför skickar jag in den som ett tävlingsbidrag till http://kalasgott.blogg.se/2011/march/manadens-matutmaning-mars.html :)



RSS 2.0