För ett år sedan: Oktober 2010

Tror inte att jag gjorde så mycket i oktober i fjor..

Jag bakade i alla fall en traktortårta för första gången. Mamma och pappa var i Rom så jag var ensam hemma och passade lilla Ronja.

Hittade en bild som är upplagt i mitten av oktober, så jag hoppas att den är rätt i tiden..!



"Chokladfontän" hos Michelle! Blev ju fondue, men vi säger fontän för Kalle dissade och det är han som har fontänen. Tycker att han kan bjuda in på det igen ;) Eller om någon annan vänlig människa tar initiativ till att ha det hos sig så går det nog att fixa. Vi var här senast, soo it's up to you people!



Chokladplatta med nougattraktor

Tänkte visa  min chokladplatta jag gjort idag. Motivet blev en traktor, eftersom den är till pappas födelsedagstårta :)


först en liten mall


Sedan lite vit choklad


Efter det passade det fint med lite nougat


Till sist, chokladen som utgör själva plattan


Sedan är det bara tt låta den stelna och vända på steken :)


 


Findus Simply Green

Hej! Jag försöker att bli testpilot till Findus nya produktserie Simply Green. Om jag har förstått detta rätt, så om jag kommer med så ska jag få prova lite av Findus nya produkter och sen säga vad jag tycker. Jag tror att detta kan vara bra för mig, för att jag tycker det är viktigt och gott att ha en köttbit på min tallrik, men dessa produkter är sk 'gröna', alltså köttfria. Hade varit lite kul att få inspiration till köttfri mat, som inte är pasta. Ta en titt in på den här länken om du också vill bli testpilot:  http://smartsontestpilot.se/findus-simplygreen/bli-testpilot/
Och en liten fin film..

http://www.youtube.com/watch?v=2SsPSaW8Y-U&utm_source=trigger&utm_medium=email&utm_campaign=you_tube_ready



Hej! Jag försöker att bli testpilot till Findus nya produktserie Simply Green. Om jag har förstått detta rätt, så om jag kommer med så ska jag få prova lite av Findus nya produkter och sen säga vad jag tycker. Jag tror att detta kan vara bra för mig, för att jag tycker det är viktigt och gott att ha en köttbit på min tallrik, men dessa produkter är sk 'gröna', alltså köttfria. Hade varit lite kul att få inspiration till köttfri mat, som inte är pasta. Ta en titt in på den här länken om du också vill bli testpilot: http://smartsontestpilot.se/findus-simplygreen/bli-testpilot/
http://www.youtube.com/watch?v=2SsPSaW8Y-U&utm_source=trigger&utm_medium=email&utm_campaign=you_tube_ready

Nu anser jag att vi kan etik

och var alla viktiga artärer vi ska kunna sitter! :)
dygdetik, konsekvensetik, resultatsetik.. Det bästa är nog att sätta in dem i verkligheten i saker och ting som man gör.



Kantareller och vitsippor

Jag cyklade till kullen idag för att leta lite svamp. Den enda svamp jag fann, förutom flugsvampar och annat giftigt var två små kantareller. För att göra skogspromenaden ännu mer intressant hittade jag en ensam lite vitsippa vid stigen. Undrar vad som fått den att växa upp sisådär ett halvår försent? :) 



RSS 2.0