Vernissage

Som kanske många vet så är outletar mina bästa vänner och det är typ bara i såna jag köper kläder. Bra kvalitet, fina märken till bra priser. Jag brukar ju inte visa upp kläder här, dels för att jag är för lat för att fota och skriva men att också att antagligen ingen bryr sig,men nu känner jag att jag verkligen har gjort klipp och vill visa upp! :)

Vi var på IC Factory utanför Väla idag och jag slog till på den här klänningen. Har sett den förut, men inte tyckt om den riktigt. Mamma tvingade mig att prova den och den satt väldigt fint och passade så bra till skorna jag hade på mig. Den var nedsatt 70%, så det var inte så illa och märket är Saint Tropez.



Klänningen i sin helhet.


Klänningen i detalj.


För en vecka sedan åktejag ner till Malmö för att gå på Märkesoutleten där med Kristina. Jag ville mest dit för att de säljer Gul och Blå-kläder. Storshoppade ett linne, en tröja, jeans och jeansjacka. Allting var på halva priset så det var perfekt! :) Jag gillar Gul och Blå, rediga grejer minsann! ;)

 
Jeansjackan i sin helhet.


Jackan i detalj.


Köpte ju annat också, men som jag sagt, jag är för lat för att fota och skriva :)

 

 









Fladdermus upphittad

Som alla andra katter så tycker även våra om att misshandla andra djur. Den här gången var det en fladdermus tur. Den hade antagligen ramlat ner från träden den sov i. En mardröm kanske? Eller en lite starkare vind? Den var väldigt söt faktiskt så jag klappade den lite på ryggen också. Väldigt mjuk och lite mysig faktiskt. Det är pappa som håller i den för jag vågade inte.. :)





Liseberg

I lördags åkte jag och Anna till Göteborg för att gå på återträff för Lysestrand på Liseberg. Det var bara vi och Lia, men vi hade verkligen jättekul! :D Självklart åkte vi den nya Atmosphere, som är ett nersläpp på Lisebergstornet. Det var rätt tufft, men blev faktiskt lite besviken.. men Balder och Flum-ride är självklara 10-poängare! :) Sedan innan vi skulle sticka vann jag och Lia två små plopp på Plopp-hjulet!

 




Anna ville tydligen inte äta melonsnöre..


Lia och Anna före Kållerado. Vi åkte den två gånger för vi blev inte blöta första gången, men andra rundan fick vi några ordentliga duschar xD



Splittrad, krossad, besviken och allt möjligt

Alltså det här med högskola och universitet tär ju ut alla krafter. Jag har bestämt mig för att bli röntgensjuksköterska, men jag har nog aldrig varit så splittrad i hela mitt liv!

Jag kom in i Lund. Jag är första reserv i Uppsala. Utbildningen i Lund tycker var verkar roligare, grejen är bara den att jag vill till Uppsala. Jag vill inte inte läsa i Lund, jag vill vara någon annanstans. Jag vill liksom komma bort lite, till ett annat ställe, träffa nya människor. Lund är hemmaplan, det är inte nytt och exotiskt. Dessutom kommer jag aldrig lyckas få boende i Lund heller för den delen. Helt kört är det för mig då. Jag vill ju bo i min universitetsstad och inte hemma. Det jag sett mest fram emot är att flytta och skaffa något som jag kan kalla mitt, som jag kan göra vad jag vill med.

Jag ska kolla upp detta med boende i Lund, kan kanske hitta något litet kryphål någonstans. Om jag har tur.


Jag har gett upp mina kostvetardrömmar. Nittonde reserv är jag och de tar in 40 nissar.





Breaking up with God

När jag klipper gräs på kyrkogården har jag väldigt mycket tid till att tänka och filosofera. Samtidigt som jag klipper lyssnar jag på radio. En låt de spelar lite då och då är The Arks Breaking up with God och då kom jag till att fundera på en sak.

Låt oss säga att en präst är The Arks största fan och rockar med i alla låtar, hade denne även gjort det med den här låten? Det jag menar är ju att den går lite emot en prästs budskap, eller hus?

Detta var bara något som slog mig igår. Jag hann även att planera hela mitt liv, nu gäller det bara att jag lyckas genomföra allt också ;)

 

Breaking up with God

För ett år sedan: Juli 2010

Jag hinner ju knappt publicera förra för ett år sedan innnan det är ny månad!

Okej, låt se.. i Juli förra året var jag på konsert. The sounds spelade på Sofiero och jag var på Landskronakarneval och helsingborgsfestival.

Jobbade i på Välinge kyrka för första gången och snubblade på min egen räfsa. Hur det gick till vet jag inte, men det måste ha sett väldigt roligt ut! Tydligen var det även den varmaste dagen sedan 1994 förra sommaren.


Det var nog allt jag hade att bjuda på.Just nu har jag blivit besatt av angry birds och måste återgå till mina små fåglar.


 


Sommarkortet och Paint ball

När jag vaknade imorse insåg jag att sommarkortet går ut om typ en månad och den enda resan jag har gjort med det är att åka till Helsingborg och hem. Känns nästan som att jag inte hade behövt något kort i år. Jag fattar inte vart all min tid tar vägen. Borde åka till Malmö baraförattjagkan, men det är jag för lat för..


I hasslarp har det öppnats en painballbana! Eller så är den fortfarande på test.. har googlat runt lite och hittat att det heter hasslarp Action center och där ska man kunna göra balla grejer som ex paintball! Deras hemsida har inte öppnatän, men när den gör det så ska jag definitivt kolla in det! :)



RSS 2.0