Hej

Träffade Elsa och hennes kille idag. Först var vi på väla och tänkte fika på TH, men de ska tydligen stänga så de hade inga bakverk kvar :(


..därför åkte vi in till stan och köpte kinamat och gick på pistachia. Karro jobbade idag och jag berättade om min glassdröm och då gjorde en en minivariant av den med en smakprovsstrut :)




Annars så tror jag att jag drog på mig en hjärnskakning igår. borde kanske gå och knyta mig..



Dagens pinsamma..

Vi klippte häck idag så jag gick och räfsade. När man klipper häck så blir det en massa rester ovanpå häcken och det ska ju också bort. Jag stod och plockade bort resterna med höger hand och håller stålräfsan i vänster hand bakom min. På någon vänster lyckas jag snubbla på räfsan baklänges, när jag står still, och drattar på rumpan rakt i singlen. Det gjorde ont.

Jag säger bara att det var tur att ingen såg mig! :D



Min sko ;)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


The Sounds & The Ark

I torsdags var det konsert på Sofiero med The Sound och The Ark. Var där med Linda och hennes kompis Elisabeth. Som jag nämnde i föregående inlägg visste jag inte var min kamera var så det blev bilder med mobilen.


Detta är The Sounds. Det går att urskilja att det är dem med hjälp av bilden på dem på scenen.


Detta är The Ark och de bjöd på en strålande och sprakande show ;)



Landskronakarneval!

Igår åkte jag ner till Landskrona, för att gå på karneval med Michelle. Först började vi med att hälsa på Kalle i kyrkan och han tyckte att mitt ugglehalsband var fabulous, precis som alla andra tycker ;) Bra köp jag gjorde där. Jag köpte såklat en langos. Vad är en karneval utan langos? Precis, ingen karneval alls! Dessutom var denna helt perfekt :D Ojojoj, vad den var god!

När langosen var imumsad gick vi till citadellet och drack våra cider och Michelles drinkar. Jag beklagade mig över att jag inte visste var min kamera var och då räddade Michelle mig med att säga att den ligger i min fotbollsväska. Den nissen har mer koll på mina grejer än vad jag har! Fick ta bilder med mobilen. Inget jag rekommenderar. Sk visa bilderna från The Sounds ich The Ark sen!




Sedan gick vi in till stan igen och träffade några kompisar till henne inne på Björn Rosenström.




Detta är Björn Rosenström. Bild tagen med mobilkamera. Skitbra bild, va? Där inne knep Michelle mig, vet inte varför, men om jag inte varit så brun som jag är så hade man sett hur fett blåmärke jag fick!



Efter karnevalen hade vi tänkt att vi skulle in till The Tivoli, men vi missade tåget  så det sket sig. Tog bussen till Hbg och var hemma typ 2 på natten :p


Det var en kul karneval! :D

 

 



Antagningsbesked!


Guess who'll study German! -Moi!




Idag jobbade jag i Välinge istället för i kattarp och det enda jag kan säga om det är: OJ, vad mjukt det var att skyffla där! Herregud! Skyffeljärnet bra gled ner i sanden!


Sedan efter jobbet mötte jag upp Michelle i Helsingborg och vi gick till Tropical och badade. Var tvungen att svalka skallen efter en het dag på kyrkan!


Ikväll är det danska hollywoodfruar som gäller, men först en dusch!



söndag

Jaha, vad ska man göra idag då? Igår hade jag jättetråkigt och låg och led i värmen i trädgården. Det var ju den varmaste dagen sedan 1994! att lida var lite att överdriva, men det var väldigt varmt med 28 grader i skuggan.


Idag blåser det lite och det är mer molningt, men det är ändå varmt! Funderar på att dra in till stan bara för att göra något. Får se vad jag gör, för jag måste göra något!



Ronja

När kristina och Hasse var i Thailand för några år sedan fick de kontakt med en porträttmålare. De tog hans kort, tittade på bilderna och gick vidare. Förra veckan så skickade de en bild på vår hund Ronja och frågade om han kunde måla av henne och det kunde han. Idag kom det en jättefin målning på Ronja  på mejlen :)


Porträttet


Originalet



Heyhey!

jag har tagit tag i mitt liv och ska bli sund och nyttig! jag började lite igår efter kladdkakan med att springa birgit-rundan två gånger och sen gjorde jag nog några sit ups också. minns inte riktigt. Idag gjorde jag den största satsningen! Efter jobbet tog jag tåget in till stan och gick, tog alltså inte bussen, till simhallsbadet! Väl på badet simmade jag i en hel timme. Jag är ingen elitsimmare direkt, så på den timmen hann jag bara simma 40 längder och det är lika mycket som 1000m. Alltså skulle det ta en timme för mig att simma till min granne! :o det är ju en hel evighet!



När jag kom ut ur badhuset möttes jag av en fantastik syn. På andra sidan vägen hade ett Pistachia öppnat! Smått överdrivet var det som om jag såg himmelens portar. Jag var ju tvungen att gå och pch väl inne såg jag att de sålde 3 kulor glass för bara 15kr! Gissa vem som var tvungen att köpa glass? ^^ Jag träffade Karro också, hon jobbade bakom juicedisken. Jag får nog ta och åka in igen någon dag i helgen nu när det är mycket billigare :)



Nu ikväll har jag gjort ett experiment med en glace au four. Jag har själv kombinerat ihop smakerna och nu står deni frysen och är klar för servering imorgon. Min speciella glace au four innehåller: en chokladbotten och glassen är en blandning av hemgjort rabarber- och jordgubbsglass. Imorgon ska jag göra marängen, som ska vara på och den gör jag av vitorna som blev över efter att jag gjort glassen.
Hopppas att resultatet blir bra! :D



usch, usch!

Vi började morgonen med lite gravskötsel när killen jag jobbade med kom till en grav, som inte riktigt var som vanligt. Det vimlade av likmaskar på den! Jätteäckligt. Överallt var de och det var några på graven intill och i gången. nu var detta inte en ny grav utan en gammal så det var väldigt konstigt att dessa maskar höll till här. Det visade sig senare att det var en död hare, som låg bakom en av buskarna i häcken. Fast då kan man ju undra hur limaskarna kunde vara över hela graven. Vi spekulerade i att det måste ha varit en räv eller något sådant, som har flyttat omkring på haren. Hoppas nu att de äckliga maskarna dör!



Farhult

Jag började dagen med att köra till farhult, för att springa. Man förbränner ju 14% mer fett när man springer på sand. Gjorde det och kom hem och sedan körde vi nästan direkt till Jonstorps marknad. Det är inte nådigt att gå på marknad när man är hungrig!



Efter marknaden var det dags att åka till Farhult igen, för att ta ett dopp. Imorse när jag var där så var det ju varmt och soligt men nu hade det kommit in molm. Dock var vattnet fortfarande skönt :)





Snart ska jag in till stan och äta med Mia, Michelle och Amanda men först kallar duschen. Måste få av saltet och hag råkade doppa huvudet när jag hoppade från flotten.



A sunny day!

HAHAHAHA, jag suger verkligen på att uppdatera.  Det måste vara skittråkigt att läsa den här bloggen. jag skriver ju aldrig om något vettigt eller kul. Har inte ens skrivit om midsommar, men till mitt försvar kan jag säga att jag inte ens har fört över bilderna från kameran än. Har inte pallat det. Jag har viktigare saker för mig att göra *not*.

Hela veckan har jag jobbat och när det var sol i resten av Sverige i onsdags och torsdags var det molningt och äckligt i lilla Kattarp. Okej, inte äckligt, för visst var det varmt men jag vill ha sol. Mitt mål den här sommaren är att bli pepparkaka! Jag vill åka till Ven, för Ven är Sveriges solparadis efter Gotland. Eller nej, Ven är faktiskt bättre, för det är en liten ö och det gör att vattnet reflekterar mer sol!

Det är ju ingen som vill umgås med mig. Har suttit hemma helt själv idag och varit uttråkad. Uttråkningen ledde till att jag impulstvättade bilen. jag skulle spela kubb med mamma, men sen ringde telefonen och det är inte så svårt att räkna ut vad hon gör nu. Kubbet står uppställt i trädgården och väntar, för vi ska spela nu när jag har ställt upp banan!



Gick till T-korset med Ronja innan och nu är hon trött för dagne och ligger typ bara och sover. Om jag går till kattungarna attackerar de bara mig och vill ha mat.



Igår gjorde jag något någorlunda vettigt. Jag och Linda och hennes kompis stack till Tivoli, men vi var där bara typ en timme. Vi gick dit kl 11, för att få stämpel och sen gick vi till Tapaz och sen till Stinsen och var där ett tag. Blev lite besviken på Tivoli, för musiken var inte så bra igår faktiskt. Jaja, får ge det en ny chans någon annan helg.



Idag är det fint väder. Vindarna är varma, så de känns knappt. Det är najs :)



Ikväll blir det film och så tänkte jag äta upp Marias jordnötsringar om ingen gör det före mig dvs ;)



RSS 2.0