Onsdag 11:55

Inatt drömde jag återigen om Man's. Den här gången var det en bra dröm, för de hade renoverat och hade maten i fina lådor. Det enda som jag inte gillade var att de inte serverade min favoriträtt den dagen.. menmen, det var bara en dröm.


Idag är Ronja pigg som en valp. Vi var ute på promenad och hon ville gå längre än vanligt och var flera meter före mig hela tiden :)



En dag i Malmö

amanda ringde mig imorse och sa att jag skulle följa med henne till Malmö för att gå runt. Det gjorde jag för att jag är så grymt uttråkad av att inte ha något att göra. Sagt som gjort, vi åkte till Malmö, tog bussen till Turning Torso och traskade sedan in till city och käkade på Trianglen. För att göra resan ännu spejsigare tog vi den nya citytunneln från trianglen bara för att. Jättetuff var den! Kändes som att åka ner i en tunnelbana och jag blev lite förvirrad för att där inte var grindar xD Jag är ju inte van vid att åka tåg under jord..



Nu borde jag gå och lägga mig, har en stor dag imorgon! :)



Målartagen

fick ett infall och målade en gubbe igår. Originalidén till den här bilden kom till hösten -09 och gjorde att jag kom sent till yogan.



Intervju

Splendor ringde mig idag, men jag var i duschen då och fick ringa upp dem. Ja, jag vågade faktiskt ringa, men det var bara för att de hade ringt mig först.. :)

Det jag ville säga var att jag ska dit på tisdag på intervju!! Nu är jag jätteglad :)





Makronbak hos Amanda!

Idag pillade jag iväg mig till Amanda, för att lära henne att baka makroner! Är så sjukt less på att inte ha något att göra!


Istället för att följa receptet till punkt och pricka gjorde vi som jag hade sett på youtube för några dagar sedan och det blev bra. Inte jättebra, men när jag övar in tekniken så blir det nog perfekt i framtiden! ;)


Har tyvärr inga foton på de små marängkakorna, för de blev ju inte jättevackra och jag skäms lite.. Men amanda tyckte de var fina iaf, men hennes ideologi är lite att det inte gör något om det är fult så länge det smakar gott. Jag är lite tvärtom; bara det är snyggt så kvittar det hur det smakar! :)



Sahlgrenska dundersoppan. Dag 1.

Jag har satt mamma och pappa på en diet, som de ska följa strikt under en vecka och eftersom de inte ska tycka att jag är en tyrann så går jag själv på den också.

Dieten går ut på att vi ska leva på en soppa hela veckan, men det är ok att äta frukt och grönsaker; hur mycket vi vill!


Kokade soppan nu till kvällsmat och den var faktiskt väldigt god och smakfull!


Nu är första dagen passerad och 6 kvar. För att vi ska må så bra som möjligt har jag varit lite snäll med menyn och jag ska tvinga ut mina föräldrar på promenader!



RSS 2.0